N I E U W S B R I E F  -  17 oktober (10:30)


Goede morgen,

AEX nu winstnemingen en in december 350 ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft dit jaar het jaar record met 328,51 weer aangescherpt. De AEX zit in een sterke opwaartse trend aanstaande week is dan ook grote kans dat we winstnemingen gaan zien.

Weerstand is dan geplaatst op de top 328,51 van afgelopen vrijdag. Wanneer de AEX hierboven kan uitbreken is de weg open richting 350 het koersdoel volgens de pendulum swing.

Steun is nu in eerste instantie de vorige top 315,48 van 18 september. Bij doorbraak hieronder kan de AEX afdalen richting 296,50 de bodem van 02 oktober.

Aanstaande week dus grote kans op winstnemingen één scenario is dat we een daling kunnen gaan zien richting 303. Mocht hier een hogere bodem worden geplaatst dan blijven we in rally modus. De AEX kan dan zo vanaf november weer een rally inzetten richting de 350 wat in december gehaald kan worden. Dit scenario vervalt mocht de AEX om welk redenen dan ook onder de 296,50 duiken. Onder de 296,50 komen de BEREN uit hun hol!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 328,51  steun 296,50

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional