N I E U W S B R I E F  -  19 oktober (22:00)


Goeden avond,

Goud kan doorstijgen naar USD 1.400!

De prijs van goud kan flink doorstijgen na de uitbraak boven de 1027 de top van 17 maart 2008. Hier is namelijk een krachtig koopsignaal afgegeven voor goud. Onze technische indicator gaf op 3 september een koopsignaal en dat kwam overeen met uitbrak boven de hoogste top begin augustus rond de 970.

Weerstand ligt nu rond de 1071 wanneer goud hierboven weet uit te breken kan de koers zijn richting vervolgen richting het koersdoel van 1.400 hierover was tevens al eens bericht in februari zie dit artikel: GOUD de veilige vluchthaven naar 1400 !?! 24 februari 2009

Steun kan nu in eerste instantie worden verwacht op het uitbraak punt 1028 dat was de top van 17 maart 2008. Hierboven was het startsein voor goud om flink door te stijgen. Het volgende steun niveau ligt dan rond de 982 de bodems van september.

Goud heeft meestal de rol van veilige vluchthaven, blijkbaar zit er weer iets aan te komen wat menigeen nog niet weet. Het gaat meestal niet gelijk op, en aandelen omhoog en goud omhoog. We zullen zien wat de markt ons nog gaat vertellen voorlopig zitten beiden in een stevige uptrend.

New York Gold - dag grafiek
New York Gold

Belangrijke niveaus: weerstand 1071  steun 1027 / 982

New York Gold - week grafiek
New York Gold

Belangrijke niveaus: weerstand 1400 ???  steun 1000 / 725

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional