N I E U W S B R I E F  -  22 oktober (11:15)


Goede morgen,

AEX "forse" correctie op komst of toch ...

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht begonnen met de afdaling. Inmiddels zijn er een paar steun niveaus op de korte termijn gebroken. Allereerst de bodem van 16 oktober rond de 322 en gelijk vandaag ook de bodem van 13 oktober rond 319.

Weerstand blijft staan tussen de 328 / 329, wanneer de AEX hierboven weet uit te breken ligt de weg open richting de nog steeds geldende koersdoel 350. We zitten namelijk nog steeds in een stevige up trend.

Steun rond de bodem van 16 oktober rond 319 is dus gebroken. Hiermee is de weg open gezet richting de vorige weerstand. De top van 18 september rond de 315 deze dient nu als steun.

Belangrijk is nu dat de steun op de korte termijn trend stand houd. Deze noteert nu rond de 310. Wanneer de opwaartse korte termijn trend geen steun kan bieden ligt er een grotere daling in het verschiet richting de bodem van 02 oktober zo rond de 297.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 328 / 329  steun 315 / 310

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional