N I E U W S B R I E F  -  24 oktober (11:15)


Goede morgen,

AEX toch een EINDE JAAR RALLY ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de daling ingezet, maar blijft steun vinden rond de 319. Wanneer de AEX hieronder daalt is er nog geen man over boord, de volgende steun is belangrijker.

Steun rond de 315 wordt belangrijk dit was de weerstand van 18 september. Als de AEX hierboven blijft kan er een acceleratie inzitten. Een hogere bodem boven een vorige weerstand kan namelijk voor vleugels zorgen. Maar eerst moet dan nog wel de nieuwe weerstandzone worden doorbroken.

Weerstand is dus de cruciale 328 / 329 zone, bij doorbraak hierboven kan de versnelling inzetten richting de 350 nog steeds het koersdoel. Het volgende koersdoel ligt daarna pas rond de 374 dat was namelijk de steun van 16 juli 2008.

De cruciale punten liggen nu bij 328 / 329 en de steun rond 315. Bij doorbraak onder de 315 kan de daling trouwens een vervolg krijgen. De winstnemingen van afgelopen week past precies in het plaatje. De AEX kan zich klaar maken voor een EINDE JAAR RALLY, traditioneel zijn november, december en januari meestal de beste maanden van het jaar.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 328 / 329  steun 315 / 310

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional