N I E U W S B R I E F  -  27 oktober (08:30)


Goede morgen,

AEX toch nog "forse" daling en dan ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is toch door de 315 gezakt. Een eerste verzwakking en we zitten nu voor de korte termijn op een cruciaal punt namelijk de korte termijn oplopende trendlijn.

Steun dus de korte oplopende trendlijn nu op 312,5. Wanneer die neerwaarts wordt uitgenomen kan er wel eens een forse daling inzitten richting de bodem van 02 oktober die nu als steun fungeert zo rond de 297.

Weerstand is als eerste weer de 315 en daarna de bodem van 13 oktober zo rond de 319. Belangrijkste weerstand ligt rond de 328/329 alleen hierboven kunnen we een voortzetting verwachten van de nog steeds opwaartse trend.

De AEX kon de steun 319 en 315 niet houden, laatste vangnet is nu de trendlijn op 312,5. Dit is allemaal gebaseerd voor de korte termijn. Middellang is de trend nog gewoon sterk opwaarts gericht en voor de lange termijn ook. Onze crash indicator staat al sinds 03 juni op KOOP en daar is nog weinig verandering in.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 315 / 319  steun 312,5 / 297

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional