N I E U W S B R I E F  -  31 oktober (08:30)


Goede morgen,

AEX daling kwam, nu omhoog en cruciaal is ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de daling toch doorgezet nadat de korte termijn steunlijn op 312,5 naar beneden werd uitgenomen zie artikel: AEX toch nog "forse" daling en dan ?!? 27 okt 2009. Cruciaal wordt nu de bodem van 02 oktober 296,5 !!!

Steun is inmiddels geworden de bodem van 02 oktober rond 296,5. Wanneer de AEX hieronder breekt wordt het plaatje aanzienlijk pessimistischer. De BEREN kunnen dan zelfs de AEX terugdrukken naar de top 272 van 06 januari die toen weerstand was en nu fungeert als steun.

Weerstand voor de ultrakorte termijn ligt tussen de 311 en 310. Hierboven is de kans groot dat we een hogere bodem gaan zien boven 296,5. A.s. maandag de korte termijn analyse waarbij de top 310 in beeld wordt gebracht.

De AEX volgt de trend zoals hieronder in de grafiek is uitgezet. De daling was iets sneller als de rode dalende getekende trendlijn. Inmiddels zijn de indicatoren op over verkocht gedraaid en zou een herstel het meest waarschijnlijke zijn. Volgens het gemiddelde in seizoen patronen is meestal vanaf half november t/m januari een krachtig trend. We zullen zien of de markten het deze keer weer herhalen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus: weerstand 311 / 319 / 329  steun 296
 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional