N I E U W S B R I E F  -   05 november (09:35)


Goede morgen

AEX bodem patroon, of komt "de knal" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is inmiddels aanbeland bij de bodem van 02 oktober en is vanaf hier weer flink opgeveerd. Er is een bodem patroon in de maak een schouder- hoofd- schouder patroon, zowel in de uur als in de 15 minuten grafiek.

Steun dus toch de bodem van 02 oktober rond de 296, bij doorbraak hieronder kan "de knal" starten? Een koersdoel van 270 is dan geen uitzondering. Maar zover is het "nog" niet, even afwachten of het bodem patroon voltooid kan worden.

Weerstand ligt nu rond de 306 hier is de top van 04 november en tevens loopt hier de dalende "neklijn" van de schouder- hoofd- schouder patroon. Wanneer deze 306 opwaarts wordt uitgenomen ligt er een koersstijging tot ruim 315 in het verschiet.

De AEX balanceert op het randje van de afgrond laten we maar zeggen. Cruciaal wordt de bodem van 02 oktober rond de 296 hieronder kan de AEX afdalen tot 270 met tussentijds steun op de middellange termijn trend nu rond de 285.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  steun 296  weerstand 306

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional