N I E U W S B R I E F  -   09 november (10:03)


Goede morgen

AEX koersdoel 316 dan "daling" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de schouder- hoofd -schouder patroon uitgenomen. Mede hierdoor is de stijging ingezet richting het koersdoel 316. Vanaf daar wordt het spannend zet hier de daling in dan ligt er een grotere daling in het verschiet.

Steun ultrakort nu op de vorige top en weerstand van 30 okt rond 310. Hieronder is er steun op de bodem van 06 november rond de 305.

Weerstand is nu in eerste instantie de top van 27 oktober rond 314 en direct daarboven het koersdoel rond de 316. Wanneer de 316 op de daggrafiek een lagere top gaat vormen wordt het spannend.

De AEX is zoals verwacht gaan stijgen richting de 316. Dit is het koersdoel wat berekent kan worden middels het S-H-S patroon. Het is een koersdoel voor de korte termijn. Voor de middellange en lange termijn wordt het spannend rond de 316 gaan we hier een lagere top zien of niet!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  steun 310 / 305  weerstand 314

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional