N I E U W S B R I E F  -   11 november (11:11)


Goede morgen

AEX toch klaar voor 328 of nu dalen ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is flink gestegen het koersdoel 316 is zelf ruimschoots uitgenomen. Is de weg nu open richting de top 328 of gaan we nu dalen? Een vraag die eigenlijk niet is te beantwoorden het antwoord wordt gegeven door de markt.

Weerstand is inmiddels de bodem van 13 oktober die ook al als steun heeft gediend. Dit is rond het niveau 219 / 220. Bij een doorbraak hierboven ligt de weg in principe weer open richting de 328.

Steun ultrakort nu de bodem van 10 november rond 313, bij doorbraak is er alweer steun op de bodem van 06 november rond 305. Grote daling gevaar ligt er eerst onder de bodem van 02 oktober zo rond de 297!.

De AEX verschijnt "nog" geen vermoeienis verschijnselen en stoomt maar door. Boven de 320 wordt het zelfs positief voor de BULLS een aanval richting de 328 ligt dan in het verschiet. De DOW JONES is de enigste US index die zelfs alweer een hogere top heeft neergezet. De S&P en NASDAQ "nog" niet, kans op een dubbele top ligt dus ook op de loer. Het is nu dus afwachten wat de markten gaan doen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  steun 313  weerstand 320

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional