N I E U W S B R I E F  -   15 november (11:15)


Goede morgen

AEX "grote" daling op komst 270, of toch ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index kan binnenkort een duikvlucht gaan nemen. Maar dan moet het volgende top patroon de schouder- hoofd -schouder formatie wel afgerond worden. Inmiddels hebben we nu ook "bijna" een rechterschouder en onder de neklijn is de formatie afgerond.

Weerstand is 318 de slotkoers van 11 november en nu de rechterschouder. Bij een doorbraak hierboven is de kans groot dat de schouder- hoofd -schouder formatie niet wordt afgerond. Boven de 327 de slotkoers van 19 oktober vervalt zelfs de schouder- hoofd -schouder formatie en is het zelfs een voortzettingpatroon en we zullen dan spoedig de 350 zien.

Steun ligt nu eigenlijk eerst op de neklijn 299 de slotkoers van 02 oktober. Bij een doorbraak hieronder zullen we gegarandeerd een daling gaan zien richting de 270. Dat is het spiegelbeeld van de top van de formatie tot de neklijn en dan naar beneden gericht koersdoel 270.

De AEX moet het de komende weken gaan waarmaken om hogere koersen neer te zetten onder de 299 zal er een forse daling volgen. Boven de 318 ligt de belangrijke weerstand 327 voor de boeg. Momenteel is de AEX flink over gekocht dus grote kans dat er winstnemingen volgen na de recente stijging.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 318 / 327  steun 299

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional