N I E U W S B R I E F  -   18 november (10:00)


Goede morgen

AEX boven 323 de aanval naar 328 en dan ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft ondanks de over gekocht situatie gewoon doorstijgen. Dit is een teken van sterkte en er bestaat nu een grote kans dat we zelfs spoedig de 328 kunnen gaan zien.

Weerstand ultra kort ligt op de top van 17 november rond de 323. Bij een doorbraak hierboven ligt de weg open richting de 328. Bij een doorbraak boven de 328 krijgen we zelfs een krachtig koopsignaal en komt toch het koersdoel 350 weer in beeld.

Steun ultra kort ligt op de bodem van 13 november zo rond de 315. Bij een doorbraak hieronder kan de daling worden gestopt op de bodem van 10 november zo rond 313. Pas onder de 313 komt er ruimte vrij richting de bodem van 06 november zo rond de 305.

De AEX stijgt verder door dan ik had verwacht. De korte termijn trend zie grafiek loopt ook zeer krachtig op. Bij een doorbraak zo onder de 320 is er een trendbreuk voor de ultra korte termijn en dan zou de daling misschien kunnen worden ingezet. Onder de 313 verzwakt het technisch plaatje iets, voor de middellange en lange termijn is de AEX uiterst positief.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 323  steun 315

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional