N I E U W S B R I E F  -   23 november (09:45)


Goede morgen,

AEX spannend rond weerstand 316 en steun 309...

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index beleefd na de recente daling eerst een opleving richting 316. Dit is de eerste weerstand die overwonnen moet worden wil het tij keren. Het belangrijkste punt wat cruciaal wordt voor het behouden van de opwaartse trend is 323.

Weerstand ultrakort dus de bodem van 13 november die als steun heeft gefungeerd en nu dus weerstand is ligt rond de 316. Bij een doorbraak hierboven kan de aanval worden ingezet richting de top 323.

Steun ultrakort is nu de bodem van 20 november zo rond de 309. Bij een doorbraak hieronder kan de AEX richting de 296. Tussentijds ligt nog steun op de bodem van 06 november zo rond de 304.

Het cruciale punt voor de AEX is 323 de top van 17 november. Wanneer de AEX hierboven uit stijgt verandert het dalende scenario. Er is dan namelijk niet meer sprake van een lagere top en de aanval kan dan worden ingezet richting de 329. Boven de 329 is een krachtig koopsignaal en kan de AEX stijgen richting de 350. Bij doorbraak onder de 309 is de bodem nog niet in beeld en kunnen we verder dalen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 316  steun 309

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional