N I E U W S B R I E F  -   24 november (11:00)


Goede morgen,

AEX boven de 323, kans op SinterKlaas RALLY ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index moet zich nu bewijzen eerst bij een stijging boven de 318 kan de aanval worden ingezet richting de top 323. De markten willen blijkbaar "nog" niet corrigeren de DOW JONES heeft gisteren zelfs een nieuwe hoogtepunt van dit jaar bereikt.

Weerstand is nu de top van gisteren zo rond de 318 intraday zelfs 318.42. Bij een doorbraak hierboven kan de aanval worden ingezet op de top van 17 november rond de 323. Hierboven is er zelfs weer een technisch koopsignaal en kan de aanval worden ingezet richting de 330.

Steun ligt nu op de bodem van 20 november rond de 310 / 309. Bij een doorbraak hieronder komt gegarandeerd een test op de bodems van 02 oktober en 03 november zo rond de 296,5.

Cruciaal blijft dus de 323 voor een verdere stijging richting de 330 en 309 voor een daling richting de dubbele bodem rond 296,5. Het lijkt erop alsof de AEX een symmetrische driehoek wil vormen. De S-H-S patroon komt dan te vervallen en breekt de AEX naar boven uit dan is de markt klaar om richting de 350 te stijgen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 318,4  steun 309,4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional