N I E U W S B R I E F  -   25 november (07:00)


Goede morgen,

AEX uitbraak DRIEHOEK wordt "CRUCIAAL" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index kampt nu met twee patronen namelijk een schouder- hoofd- schouder en een symmetrische driehoek patroon. Op dit moment is het symmetrische driehoek die de richting kan bepalen.

Weerstand is er op de top 323,18 bij doorbraak hierboven ligt de weg vrij richting de top 328,51. Wanneer tevens de top 328,51 wordt uitgenomen is de weg vrij richting de 350.

Steun blijft liggen op de bodem 309,40 bij doorbraak hieronder ligt de weg vrij richting de 296,5. Wanneer zelfs de 296,5 neerwaarts wordt uitgenomen is tevens de S-H-S patroon voltooid. En dat is niet best voor de BULLS een koersdoel die dan berekend kan worden ligt zo rond de 265.

Cruciaal wordt dus de uitbraak uit het oranje neutrale zone. Met een koersdoel van 350 bij een uitbraak boven de 323 en een koersdoel van 296,50 bij een uitbraak onder de 309,4. Bij een uitbraak onder de 296,5 is er tevens een trendbreuk en kan een flinke daling volgen richting 265.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand 323,18  steun 309,4

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional