N I E U W S B R I E F  -   26 november (07:30)


Goede morgen,

GOUD op record, nu winstnemingen en dan ?!?

New York Gold boekt een nieuwe record net onder de 1200. De koers is hard op weg richting de 1400 wat al eerder werd geschreven op 24 februari zie hier: GOUD de veilige vluchthaven naar 1400 !?!

Weerstand was de top rond de 1000 punten nadat deze werd uitgenomen is er eigenlijk geen weerstand wat goud nog kan tegenhouden. Het koersdoel blijft staan op 1400.

Steun is nu rond de 1000 punten de voormalige weerstand. Bij doorbraak ligt de volgende grote bodem van betekenis zo rond de 716. Dit is dan wel een zeer lange termijn steunniveau tussentijds ligt er rond de 866 nog steun.

Hieronder in de grafiek is in het licht blauw ook de New York Gold maar dan omgerekend in euro. Hier hebben we dan ook deze week de top doorbraak boven de 778 dus ook hier nu een koopsignaal. De standaard New York Gold is inmiddels zwaar over gekocht, waardoor korte termijn winstnemingen binnenkort zouden kunnen gaan plaats vinden.

New York Gold
New York Gold

Belangrijke niveaus:  weerstand: geen  steun: 1000

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional