N I E U W S B R I E F  -  04 december (10:00)


Goede morgen,

AEX "Einde Jaar Rally" UP of DOWN ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft intraday de 2e lagere top zo rond de 320,10 "nog" niet kunnen uitnemen. Hier treffen we tevens de dalende trendlijn en weerstand aan die over de toppen van 20 oktober, 17 november en 03 december ligt. Eerste cruciale punt wordt dus rond de 320.

Weerstand is dus rond de 320 hier ligt zowel de dalende trend lijn als de lagere top. Bij een doorbraak hierboven is het eerste startsignaal gegeven richting de 330. Tussentijds krijgen we nog te maken met de top van 17 november 323 hierboven is de weg naar 330 open.

Steun ultrakort is nu de bodem van 02 december rond de 315. Bij een doorbraak hieronder kan steun worden verwacht rond de 311, dat was de top van 27 november. Belangrijkste punten zijn nu toch 300 en 296, hieronder is namelijk de opwaartse trend gebroken.

De AEX heeft flink wat steun niveaus om het sentiment positief te houden. Even leek het erop dat we met rassé sprongen door de 296,50 zouden gaan breken. Het Dubai vehikel is alweer uit de financiële wereld en de AEX kan zich opmaken voor een "einde jaar rally". De richting is alleen nog niet bekend, boven de 323 gaan we UP en onder de 296,5 gaan we DOWN!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 320 / 323 en steun 315 / 311 / 305 / 300 / 296,5

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional