N I E U W S B R I E F  -  13 december (13:45)


Goede middag,

Santa Claus is coming

AEX the "Santa Claus Rally" is coming ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de daling ingezet en is vanaf donderdag weer sterk terug gekomen. We zijn nu nog maar slechts een dikke procent af voor de start van de "Santa Claus Rally"!

Weerstand intraday dus rond de 324, bij doorbraak hierboven kan de "Kerst Rally" starten met een laatste weerstand rond de 329. Daarboven komt toch het koersdoel 350 weer in beeld.

Steun blijft staan rond de 296,5 met nu tussentijds een hogere middellange termijn trend rond de 300. Voor de korte termijn is er steun rond de 311 de bodem van 09 december. Hieronder verzwakt het plaatje voor de korte termijn.

De AEX lijkt de signalen "bijna" op GROEN te zetten. Boven de 324 een eerste koopsignaal en boven de 329 staan alle lichten op GROEN. Het momentum is nog steeds stijgend en de AEX komt net van zijn over verkocht zone en dus klaar om te stijgen. Ook is de AEX boven de 50 daags voorschrijdend gemiddelde dus middellange termijn is UP. Het 200 daags gemiddelde is ook UP en stijgend, dus de lange termijn is nog helemaal niets mis mee.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 324 / 329  -  steun: 311 / 296

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional