N I E U W S B R I E F  -  15 december (16:15)


Goede middag,

AEX "324" brug te ver, geen "Kerst Rally" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zit toch vlak voor een "Santa Claus Rally" maar heeft nog moeite met de weerstand 324. Hierboven kunnen de rendieren van stal worden gehaald we gaan dan UP!

Weerstand blijft stevig staan op 324, dat was de top van 04 december en als deze uitgenomen wordt ligt de weg open richting 329. Kan de AEX genoeg kracht ontwikkelen om boven de 329 uit te breken dan wordt de "Kerst Rally" een definitieve feit en zullen we begin volgend jaar spoedig de 350 zien.

Steun ultra kort nu net onder de 320 de bodem van 11 december. Wanneer deze wordt uitgenomen wordt de "Kerst Rally" nog even uitgesteld. Onder de 316 de ultra korte termijn trend is er een korte termijn breuk. Onder de 311 kunnen we waarschijnlijk de "Santa Claus Rally" vergeten.

De AEX zit te wachten op het GROENE signaal. Om toch in de kerst sfeer te blijven de rendieren moeten nog even flink gevoed worden willen we een doorbraak krijgen en boven de 324 is vlucht naar boven gestart. Mocht de AEX onverwacht onder de 311 zakken dan kunnen we waarschijnlijk een "Kerst Rally" wel vergeten. De AEX zal dan weer de sterke steun zone 300 / 296 opzoeken.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 324 / 329  -  steun: 320 / 311 / 296

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional