N I E U W S B R I E F  -  28 december (15:15)


Goede middag,

AEX is de "top 2009" gezet ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft ondanks over gekocht situatie doorstijgen. Maar de grote vraag blijft voor hoelang? De stijging richting 350 lijkt wel zonder correctie plaats te gaan vinden. De weerstand 335 is intraday al uitgenomen het is vanaf nu ook nog maar een kleine stap naar de 350.

Weerstand ultra kort is de top van vandaag zo rond de 336,3. Hierboven  is het maar slechts 4% en we zitten op de 350 punten grens. Voor de langere termijn zit er zelfs een koersdoel van 380 in de pipeline. Deze 380 is het 50% fibonacci niveau en zou een zware weerstand kunnen gaan vormen.

Steun ultra kort blijft staan op 331 bij een doorbraak hieronder ligt er ruimte richting de top van 04 december zo rond de 324. Een daling richting de 311 is een mooi moment om stukken op te pakken als men deze stijging heeft gemist.

De lange termijn is gewoon weer UP, de Tips2Trade CRASH indicator gaf op 03 januari 2008 een VERKOOP signaal en sinds 03 juni een  KOOP signaal. Het motto is hierbij dan ook CASH bij een CRASH mede hierdoor halen de portefeuilles over de lange termijn een uitzonderlijke goed rendement. Sinds1992 maar liefst een rendement van +33% per jaar op de aandelen portefeuilles. Tot 01 januari kunt u dan ook gebruik maken van de laatste aanbieding van het jaar klik hier!
 

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 336 en steun  331

 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional