N I E U W S B R I E F  -  16 december (18:00)


Goeden avond,

AEX nog één horde te gaan voor "Kerst Rally" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft inmiddels één belangrijke horde uitgenomen de 324. Maar er is nog één te gaan namelijk de zware weerstand rond 329, hierboven kan de vlucht naar boven van start gaan.

Weerstand 324 werd na één dag sputteren met succes uitgenomen. Hiermee zijn we dan ook gelijk aanbelandt bij de zware weerstand 329 afgerond, exacte cijfer 328,51. Een doorbraak boven de 329 geeft dan ook het startsein om hogere koersen neer te zetten koersdoel 350 blijft dan ook nog steeds intact.

Steun ultra kort nu eerst de voormalige weerstand 324 met direct daaronder de bodem van 11 december 320. Pas onder de 311 treedt er voor de korte termijn een breuk op. Middellang en lange termijn is de trend gewoon UP.

De AEX heeft het eerste groene licht gekregen, nu is het wachten op de tweede horde de 329. Kans op winstnemingen nemen nu wel toe mede doordat de AEX op de daggrafiek en weekgrafiek over gekocht raken. Vaak zijn dat redenen om winst te pakken, maar boven de 329 zal er nog een rally kunnen gaan plaats vinden richting de 350.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 329  -  steun: 324 / 320 / 311 / 296

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional