N I E U W S B R I E F  -  18 december (10:00)


Goede morgen,

AEX was dit de doorbraak of "net" niet ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft inmiddels intraday en met slotkoers de 328,5 gepasseerd. Maar is het al een definitieve doorbraak. Nou eerlijk gezegd nog niet wanneer vandaag opnieuw erboven wordt uitgebroken is de kans groot dat we de "Kerst Rally" alsnog krijgen.

Weerstand 329 is de laatste horde om uit te nemen. De kans is aanwezig dat dit vandaag alsnog zou kunnen gebeuren. Toch liggen er winstnemingen van 3% of meer op de loer wegens de flink over gekocht situatie.

Steun ultra kort blijft voormalige weerstand 324, hieronder ligt dan de volgende vangnet rond 320 de bodem van 11 december. Pas onder de 311 krijgt de korte termijn trend een breuk.

De AEX heeft "nog"  geen GROENE licht voor de "Santa Claus Rally". Een nieuwe doorbraak boven 329 is het startschot voor hogere koersen en de 350 kan dan met rassé schreden worden behaald. Een daling nu of volgende week ligt het meest voorhanden. Even een nieuwe bodem aanstampen om dan door de 329 te breken. De belangrijkste niveaus zijn per saldo niet veranderd.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 329  -  steun: 324 / 320 / 311 / 296

 

Beurscommentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional