N I E U W S B R I E F  -  15 december (13:00)


Geachte heer en/of mevrouw,

Twee vragen nog omtrent de T2T LONG aandelen portefeuille.

1). Een vraag van een fundamentele lange termijn belegger die belegd in Berkshire Hathaway (Warren Buffet) en Skagen Global Fund (Filip Weintraub) die graag T2T LONG aandelen grafiek wil zien ten opzichte van BERKSHIRE HATHAWAY aandelen en SKAGEN GLOBAL fund.

2). De andere vraag was of er extra koopsignalen zijn in de T2T LONG aandelen portefeuille wanneer men wilt instappen als men abonnee zou worden. Hoewel ik deze vraag al eens eerder heb beantwoord zal ik beide vragen beantwoorden en zet ik die op mijn web blog www.tips2trade.tk zodat men dit terug kan vinden.

Antwoord 1). Hieronder ziet u de grafiek van T2T - LONG aandelen portefeuille ten opzichte van de AEX INDEX, BERKSHIRE A en SKAGEN GLOBAL en een grafiek zegt dan meer als 1000 woorden.

Voor diegene die het nog niet wisten Berkshire Hathaway  (BRKA) is het belegging vehikel van Warren Buffet. Warren Buffet is de rijkste belegger ter wereld die zijn vermogen heeft verdient door te investeren in bedrijven met lage koerswinst verhoudingen (onder gewaardeerd dus) en die solvabel zijn en een goede management hebben dat is het dan in het kort gezegd.

Skagen Global is een Noorse belegging fonds die beheerd wordt door Filip Weintraub. Door de S&P organisatie in 2005 uitgeroepen tot de beste fondsmanager van de Wereld. Zijn of hun methode is gebaseerd op ondergewaardeerde, niet populaire, niet goed onderzochte aandelen. Oftewel de drie U's: undervalued, unpopular, under researched. Een zeer goede fondsmanager met een zeer goede trackrecord.

LONG portefeuille vergelijking met AEX, BERKSHIRE en SKAGEN GLOBAL.
T2T - LONG
Alle koersen zijn omgerekend in EURO's. Berkshire A noteert namelijk in  USD en Skagen Global in Noorse Kroon.


Antwoord 2). Hieronder ziet u de grafiek van de T2T LONG aandelen portefeuille. Deze grafiek wordt dagelijks bijgewerkt op de beveiligde pagina voor abonnees. Tevens ontvangt men s' avonds meestal voor 20:00 een e-mail met deze grafiek en het koopsignaal. Signaal is altijd voor 07:30 s' morgens.

LONG portefeuille met extra koopsignalen.
T2T - LONG Laatste signalen:  06 okt 2009   |    29  okt 2009   |   04 nov 2009   |   25 nov 2009   |   02 dec 2009

Zoals u kunt zien is de T2T LONG portefeuille klaar om te dalen, het wil niet zeggen dat dit ook gaat gebeuren zie maar het koopsignaal begin juli toen bleef LONG portefeuille stijgen om pas vervolgens in september weer een koopsignaal te genereren. Zoals het er nu voorstaat zou er een nieuw signaal kunnen ontstaan binnen 5 a 10 dagen.

Andere interessante artikelen omtrent T2T aandelen portefeuilles:

- T2T - LONG nieuw alltime high EN antwoorden op aantal vragen.
- T2T - SHORT (korte termijn aandelen) portefeuille +44% per jaar.
- MEDIUM (middellange termijn aandelen) portefeuille +29% per jaar.
- LONG (lange termijn aandelen) portefeuille nieuwe alltime high.


Wilt u meer weten kijk bij de producten/resultaat pagina voor diverse portefeuilles. Wilt u ook direct handelen met diverse portefeuilles en ruime spreiding  zie hier voor informatie over een abonnement.


Abonnement

Neemt u nu een abonnement dan start deze vanaf 01 jan 2010!

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

De 3 gouden tips: Beleggen is kwestie van discipline (het volgen van een handelsysteem) en geduld (uw kapitaal heeft de tijd nodig om te groeien) en spreiding (leg nooit al uw eieren in één mandje).

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional