N I E U W S B R I E F  -  19 januari (10:00)


Goede morgen,

AEX "consolidatie" nog niet ten einde ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zet de daling weer voort op de dinsdag ochtend. We zitten slechts in een consolidatie fase. Met een bodem van 23 december rond 331 en een top van 11 januari rond 346. Pas bij een uitbraak uit één van deze niveaus zal de volgende richting bepalend worden.

Weerstand ultrakort ligt er nu op de top van 15 januari zo rond de 343. Pas hierboven kan de aanval ingezet worden op de top van 11 januari de 345,6. Boven de 345,6 is er een nieuw technisch koopsignaal met eerste koersdoel de 350.

Steun ultrakort ligt er nu op de bodem van 18 januari rond 336,7. Bij een doorbraak hieronder ligt de weg vrij richting de bodem van 23 december zo rond de 331,5.

De ultrakorte termijn is nu dalend. De korte, middellange en lange termijn geven een opwaartse trend aan. Voor deze termijnen liggen de cruciale punten op de top 345,6 hierboven nieuw koopsignaal. En de vorige weerstand en top 328,5 die nu dient als cruciaal steun niveau. De middellange termijn trend is opwaarts en ligt nu rond de 313 zie ook vorige nieuwsbrief!

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 345,6  steun 336,7 / 331,5 / 328,5

Wilt u exacte signalen na de daling voor zowel de lange, middellange als korte termijn overweeg dan ook een abonnement bij Tips2Trade. De verwachting is dat er eind deze maand zeer sterke signalen in de markt komen. Wilt u hier direct van profiteren neem dan een abonnement bij Tips2Trade.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional