N I E U W S B R I E F  -  21 januari (10:00)


Goede morgen,

AEX de "BODEM" is gelegd of niet ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index begon gisteren in rap tempo te zakken. Onder aanvoering van Wallstreet ging het zelfs nog even een versnelling harder. Vandaag is de start dus met een stijging, want Wallstreet klom aardig terug vanaf de diepste standen gisteren.

Weerstand blijft ultrakort onveranderd liggen op de top van 15 januari rond 343. Bij doorbraak ligt de weg weer open richting de 346, daarboven is er weer een nieuw klassiek technische koopsignaal.

Steun ultrakort is de bodem van 12 januari rond 335. Bij doorbraak hieronder is er nog direct steun rond 334 bodem van 30 december. Daarna komt de bodem van 30 december in beeld zo rond de 331.

De technische indicator is over verkocht, dus grote kans dat we eerst gaan stijgen. Mits de bodem 335 neerwaarts wordt gebroken daling richting 331 is dan de meest waarschijnlijke scenario. Gisteren behaalde onze LONG portefeuille een nieuwe alltime high intraday, helaas gooide Wallstreet roet in het eten en sloten we -0,4% lager anders was ook hier een nieuw slotrecord.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 345,6 / 343,1  steun  335 / 331,5 / 328,5
 

Wilt u exacte signalen na de daling voor zowel de lange, middellange als korte termijn overweeg dan ook een abonnement bij Tips2Trade. De verwachting is dat er eind deze maand zeer sterke signalen in de markt komen. Wilt u hier direct van profiteren neem dan een abonnement bij Tips2Trade.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional