N I E U W S B R I E F  -  21 januari (18:00)


Goeden avond,

AEX is de weg open richting "323" of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index leek vandaag goed te beginnen maar daar kwam al snel een eind aan. Na 10:30 was het over met de pret en begonnen de beurzen te dalen. De AEX vecht om de 328 punten grens en daar ligt nu ook grote twijfel.

Weerstand wordt nu de vorige steun zone 331,5 - 334. Pas hierboven kan de AEX weer stijgen richting de 345,6. De winstnemingen barsten nu in volle hevigheid uit pas boven de 334 kan er weer opwaarts worden gekeken.

Steun is nu eigenlijk een clusterzone zo rond de 328. Intraday is hier zelfs al doorheen gebroken dus steun ligt er eigenlijk op 326,9. Wanneer deze steun doorbroken wordt is de weg vrij naar 323 dat was de top en weerstand van 17 november. Deze 323 fungeert nu als steun en bij een doorbraak kan de AEX afdalen naar de middellange termijn trend nu rond de 315.

De bodem 335 is gebroken en de daling richting 331 ging dan ook gelijk heel hard waardoor we zelfs in rap tempo naar de 328 zijn gedaald. In principe is de weg open richting 323. Mochten we dalen dan zal er waarschijnlijk een bodem worden geplaatst tussen de 323 en de 328. Ik schreef al een aantal keren eind deze maand koopkansen. Dus "No Panic" en "Buy the Dips" het moment komt eraan.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 331,5 / 334  steun: 328 / 326.9 / 323
 

Wilt u exacte signalen na de daling voor zowel de lange, middellange als korte termijn overweeg dan ook een abonnement bij Tips2Trade. De verwachting is dat er eind deze maand zeer sterke signalen in de markt komen. Wilt u hier direct van profiteren neem dan een abonnement bij Tips2Trade.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional