N I E U W S B R I E F  -  16 januari (14:30)


Goede middag,

AEX nu nog een "flinke" daling en dan "kopen" !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft maandag de aftrap gegeven met een daling. De top is toen geplaatst @ 345.56 en er is nu ruimte om te dalen richting 328. Laten we wel veronderstellen dat de trend nog steeds uitermate positief is en er een "flinke" daling moet komen wil er gevaar ontstaan.

Weerstand is dus top van 11 januari @ 345,56. Het koersdoel van 350 is op 1,3% na bijna gehaald. Het volgende koersdoel ligt op 380 punten het 50% fibonacci niveau (zie nieuwsbrief archief). Nu is het afwachten tot hoever deze daling gaat.

Steun is er in eerste instantie rond de 328,5 dat was namelijk de top van 17 oktober vorig jaar. Belangrijke steun van betekenis voor deze opwaartse trend ligt nu net boven de 312. Dat is namelijk de uptrend onder de bodems van 09 maart 2009 en 13 juli 2009.

De middellange termijn uptrend is nog volledig intact. Pas bij doorbraak onder de 312 wordt het oppassen geblazen. Per saldo is er nog steeds weinig veranderd. Vorige week schreven we al dat er afgelopen week een daling zou worden ingezet. Deze week zal er waarschijnlijk een vervolg op komen. De onderste technische indicator staat nu neutraal en dan naar beneden gericht. Bij een daling onder de 50 en daarna een stijging geeft aan dat de daling waarschijnlijk ten einde is, dat moet dus nog gebeuren.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 345,6  steun 328,5 / 324,3 / 312,2

Wilt u exacte signalen na de daling voor zowel de lange, middellange als korte termijn overweeg dan ook een abonnement bij Tips2Trade. De verwachting is dat er eind deze maand zeer sterke signalen in de markt komen. Wilt u hier direct van profiteren neem dan een abonnement bij Tips2Trade.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional