N I E U W S B R I E F  -  08 januari (10:00)


Goede morgen,

NASDAQ ook "TOP" vorming, nu "DALING" ?!?

De NASDAQ Composite heeft deze week ook een nieuwe 52 weeks high geplaatst. Ook de NASDAQ begint een TOP te vormen, maar zoals al eerder gezegd de markt heeft altijd gelijk. De trends zijn op de beurzen zeer sterk en zolang hogere bodems stand houden kan men opereren aan de koop kant.

Weerstand is de high van woensdag namelijk 2314 hierboven ligt pas de eerste weerstand van betekenis op 2472 dit was de top van midden augustus 2008. De volgende weerstand ligt iets hoger op 2552. Dat was de top van eind mei 2008.

Steun is er op de top en vorige weerstand van 04 december 2009 zo rond 2214. Bij een doorbraak ligt er eerst steun van betekenis rond 2024. Dat was de bodem van 02 november 2009. Tussentijds is er nog steun op de 'blauwe' stijgende trendlijn nu zo rond de 2230.

Iedere daling van betekenis is een koop gelegenheid zolang er sprake is van hogere bodems en hogere toppen. Hier is dus inderdaad sprake van, er kan dus aan de koop kant worden geopereerd. Deze week is goed begonnen en vaak is een stijging van 5 beursdagen in het nieuwe jaar een teken dat het hele jaar goed gaat. Als de beurzen 5 á 10% corrigeren is dat een mooi moment om te kopen als u deze stijgingen bent misgelopen.

NASDAQ Composite index
NASDAQ index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 2314  en steun  2214 / 2024

 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting het op zou kunnen gaan.  Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional