N I E U W S B R I E F  -  28 januari (08:45)


Goede morgen,

STRAITS TIMES positief deze blijft boven ?!?

De beursgraadmeter van Singapore de STRAITS TIMES index heeft inmiddels een dikke 8% correctie achter de rug. Positief is nu dat de STI boven de toppen van augustus en september 2009 blijft. Zolang dit stand houdt blijft de uptrend intact.

Weerstand is nu de top van 11 januari 2010 zo rond de 2947. Bij een doorbraak hierboven kan de uptrend vervolgt worden. Eerste koersdoel wordt dan 3270 de top van begin mei 2008. De STI (STRAITS TIMES index) is één van de indices in de T2T index zie hier.

Steun ligt er nu op de toppen van augustus en september 2009 zo rond de 2700. Bij een doorbraak hieronder kan de daling een vervolg krijgen richting de bodem van 29 oktober 2009 zo rond de 2605. Daaronder ligt er weer steun op de bodem van 19 augustus 2009 rond de 2522.

De STRAITS TIMES index zit ook in het over verkocht gebied grote kans dus dat er een stijging gaat plaatsvinden. Het 200 daags gemiddelde is "nog" stijgend en het 50 daags gemiddelde is gebroken maar beweegt neutraal. Dit indiceert dat de middellange termijn corrigeert en de lange termijn is opwaarts. Een stijging boven de 2947 is nodig voor een vervolg van de uptrend.

STRAITS TIMES index
STI index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 2947  steun: 2700 / 2605 / 2522
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional