N I E U W S B R I E F  -  25 januari (11:45)


Goede morgen,

T2T index breekt stijgende trendlijn !?!

De Tips2Trade beursgraadmeter de eigen T2T index breekt afgelopen vrijdag door de stijgende trendlijn sinds maart 2009. Dit kan een voorspellende waarde zijn voor de andere indices wereldwijd. De T2T index is een  niet gewogen index die bestaat uit 10 indices zie hier voor meer informatie. D.m.v. valuta converteren, wegen toch automatisch de US indices het zwaarst. Vanaf vandaag dan ook iedere dag een analyse van een index die in de T2T index zit, vandaag te beginnen met de T2T index zelf.

Weerstand is de top van 20 januari zo rond de 108,2 pas hierboven is er weer een technische koopsignaal en kan de T2T index stijgen richting 111,7 de top van augustus 2008.

Steun was de 'blauwe' stijgende trendlijn nu rond de 103,7 de T2T index is hier doorheen gebroken wat een eerste verzwakking betekent voor de middellange termijn. Volgende steun ligt nu op de vorige top van 16 november 2009 rond de 102,2. Bij doorbraak hieronder kan de T2T index afdalen richting 96,5 de bodem van 30 november 2009.

De T2T index geeft een mooi globaal overzicht hoe het er wereldwijd voorstaat mede doordat de 9 belangrijkste indices wereldwijd erin zijn verwerkt. Deze index wordt tevens gebruikt als indicator voor het selecteren van aandelen in de portefeuilles bij Tips2Trade. Technisch dreigt er nog geen gevaar pas onder de 96,5 treedt er een behoorlijke verzwakking op.

Tips2Trade index
T2T index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 108,2  steun: 102,2 / 96,5

Tips2Trade index sinds 01 januari 1999
T2T index

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional