N I E U W S B R I E F  -  12 februari (10:00)


Goede morgen,

AEX doorbraak S-H-S patroon nu UP ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index breekt vandaag dan boven de neklijn van de schouder -hoofd -schouder patroon uit. Dit is een technisch koopsignaal en geeft een koersdoel van 326. Gisteren brak ook de DOW JONES al door de korte termijn dalende trendlijn we kunnen dus in principe weer UP.

Weerstand is de zone 323 / 324 de top van 17 november en de bodem van 29 januari. Bij een doorbraak hierboven is de deur open richting 332 de bodem van 23 december en daarna komt de 335 in beeld de bodem van 12 januari.

Steun blijft liggen rond de 311 de bodem van 09 december 2009. Bij een doorbraak hieronder kan de AEX richting de 296 de bodem van 03 november 2009.

De korte termijn uitbraak boven de 319 zou de AEX naar hogere regionen kunnen tillen. Momenteel lijkt het erop dat het wel eens een "false move" kan zijn. Eenmaal met een gap uitbraak boven de 319 zet gelijk de daling in. Het koersdoel 326 valt trouwens samen met het 68,2% fibonacci correctie niveau dus het kan nog spannend worden.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 323 / 324 / 335  steun: 311 / 296
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional