N I E U W S B R I E F  -  26 februari (10:00)


Goede morgen,

AEX geen "grote daling" nu weer "UP" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is deze week toch gedaald zoals verwacht. Alleen net andersom wat de verwachting was, dat was begin van de week stijgen om daarna te dalen. De AEX deed precies het tegenovergestelde eerst dalen om dan weer te stijgen. AEX zit nu weer in de consolidatie zone 319 / 314 bij doorbraak hieronder wordt het link.

Weerstand is weer 319 die opnieuw overwonnen moet worden. Daarna is er weerstand op de top van 23 februari zo rond de 328, daar ligt nu ook bijna de dalende korte termijn trend nu rond 330. Daarboven is het eerste koopsignaal om verder te stijgen en wordt het daling gevaar een stuk minder.

Steun die nu cruciaal is en blijft ligt rond de 311. Hieronder is er een sterk verkoopsignaal en kan de AEX ook in rap tempo beginnen te dalen richting de 296. De technische indicator is nu ultra kort over verkocht dus een opwaartse beweging ligt nu het meest in de pipeline.

De future posities zijn inmiddels gesloten met mooie winsten. Het daling gevaar is aanwezig maar wegens veel sterkere Amerikaanse beurzen lijkt het grootste gevaar eerst geweken. De US indices zitten gemiddeld rond de -1,2% en de EU indices rond de -5,1% dit jaar. Europa heeft dus nog een inhaalslag te maken.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 319 / 328  steun: 314 / 311


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional