N I E U W S B R I E F  -  22 februari (10:00)


Goede morgen,

AEX klaar voor "de uitbraak" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index, is zoals verwacht deze week met een stijging begonnen. De vraag blijft uiteraard tot hoever, een belangrijk punt ligt er rond de 332 hier loopt namelijk de dalende korte termijn trend. Bij een doorbraak hierboven is deze trend uitgenomen en kan de AEX hoger.

Weerstand is dus in eerste instantie de dalende korte termijn trend nu rond de 332. Hierboven treffen we trouwens gelijk weerstand aan op de bodem van 12 januari zo rond de 335. Een uitbraak boven de 335 / 336 kan als zeer positief worden beschouwd er ligt dan nog slechts één weerstand in het verschiet waar een belangrijk koopsignaal kan ontstaan namelijk 346.

Steun is nu in eerste instantie de vorige bodem van 29 januari die als weerstand fungeerde zo rond de 323. Mocht de AEX hier weer onder zakken dan kan de AEX steun vinden op de vorige top van 08 februari die als weerstand fungeerde zo rond de 319.

De bodem is nu een feit deze ligt rond de 311, dit was dus de bodem van 09 december 2009 en van 08 februari. Hieronder is het positief scenario over en uit en kunnen er flinke dalingen volgen. Boven de 332 is er een korte termijn trendbreuk en kan de AEX richting de 335. Kijk waar men nu exact posities moet innemen dat is alleen voorbehouden voor abonnees lees ook goed de tekst onder de grafiek.

AEX index intraday grafiek
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 332 / 335  steun: 323 / 319


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional