N I E U W S B R I E F  -  23 februari (19:30)


Goeden avond,

AEX nu maar de "afgrond" in, of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is na een positieve start richting het zuiden vertrokken. Weerstanden zijn er op de middellange termijn trend rond 328 en op de dalende korte termijn trend nu rond de 331 en dan nog het 50 daags voortschrijdend gemiddelde net onder de 330.

Weerstand die echt uitgenomen dient te worden blijft onveranderd liggen op 336 de top van 04 februari. Een sterk koopsignaal is er met een doorbraak boven de 346 de AEX kan dan flink doorstijgen tot minimaal 380.

Steun die absoluut stand moet houden is de bodem van 11 februari bij een doorbraak hieronder kan de AEX snel afdalen richting de 296. Onder de 296 is de BEAR markt weer van kracht en kan 2010 wel eens een slecht jaar worden.

Inmiddels zitten we met de aandelen portefeuilles 47% CASH, blijven we boven de 311 dan kunnen we weer mooie aankopen doen. Met de DERIVATEN portefeuille zitten we nu 33% in positie en waarschijnlijk morgen 66%.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 336 / 346  steun: 311 / 296


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional