N I E U W S B R I E F  -  18 februari (19:00)


Goeden avond,

AEX oeps nu moet het gebeuren, anders !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft de eerste horde uitgenomen, namelijk de uitbraak aan de bovenkant van de consolidatie zone 314 - 319. Inmiddels is de AEX ook gelijk die dag gestuit op de weerstand rond de 324. Hier ligt tevens de stijgende middellange termijn trend die nu ook als weerstand fungeert.

Weerstand voor de daggrafiek is de top van 04 februari zo rond de 336. Eerst hierboven kan er gedacht worden aan een verdere herstel. Pas boven de 346 de top van 05 januari is er weer een krachtig koopsignaal voor alle termijnen.

Steun is nu de bodem van 11 februari zo rond de 311. Bij een doorbraak hieronder kunnen we ons opmaken voor een daling richting 296. Tussentijds is ook het 200 daags voortschrijdend gemiddelde nu rond 299.

Voor de korte en middellange termijn uptrend is het van belang dat de AEX boven de 336 uitbreekt. Er kan dan een verder herstel volgen en boven de 346 is er zelfs een krachtig koopsignaal voor de langere termijn. Onder de 311 kunnen we zeggen dat dit een counter trend beweging was in de korte termijn dalende trend en dat deze vervolgt zal worden richting de 296.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 335  steun: 311 / 296


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional