N I E U W S B R I E F  -  10 februari (10:00)


Goede morgen,

AEX vandaag moet het gebeuren, anders !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index schijnt een bodem in de markt te gaan plaatsen. Heel belangrijk nu is dat de steun rond 311 stand houdt. Inmiddels is intraday de omgekeerde schouder -hoofd -schouder BODEM patroon in de maak. Deze is pas valide als de AEX boven de 319 weet uit te breken. Voor de korte termijn is dat een technisch koopsignaal.

Weerstand blijft de top van maandag rond de 319. Hierboven zijn dan de dubbele weerstanden 323 en 324, waarbij de 324 eigenlijk weer een technische doorbraak is. Pas boven de 324 ligt er ruimte vrij richting de 335.

Steun die nu cruciaal is, is de bodem van 09 december rond 311. Hieronder wordt de omgekeerde schouder -hoofd -schouder zelfs een voortzettingpatroon en de AEX kan dan snel afdalen richting de 296.

De omgekeerde schouder -hoofd -schouder patroon is pas compleet met een uitbraak boven de 319. Hierboven dus een technisch koopsignaal met een koersdoel van 326 voor de korte termijn. De AEX moet vandaag boven de 321,6 uitbreken, de uitbraak onder de middellange termijn trend zou dan een "false move" kunnen zijn.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 319 / 324 / 332 / 335  steun: 311 / 296
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional