N I E U W S B R I E F  -  09 februari (10:00)


Goede morgen,

AEX weinig STEUN, veel WEERSTAND !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter begon gisteren positief maar gleed uiteindelijk toch weer weg en sloot nipt boven de belangrijke steun 314. Intraday is zelfs de bodem en steun van 09 december 2009 opgezocht. Bij een doorbraak hieronder is er eerst steun van betekenis rond 296.

Weerstand is nu in eerste instantie de top van gisteren rond de 319. Hierboven treffen we een dubbele weerstand namelijk de top van 17 november en de bodem van 29 januari in de range 323 / 324. Daarna is er weerstand op de bodem van 23 december rond de 332. Belangrijk wordt de bodem van 12 januari die ook als weerstand fungeerde, pas hierboven kan het zonnetje weer beginnen te schijnen.

Steun is dus de bodem van 09 december rond de 311. Bij een doorbraak hieronder kan de AEX hard afdalen eerste steun van betekenis ligt dan rond de 296.

De daling van gisteren moet nu blijken of dit een "false move" was. Met andere woorden een foute beweging waarmee men op het verkeerde been wordt gezet. De AEX moet deze week boven de 321 weten uit te breken en blijven, mocht dat gebeuren dan was de doorbraak een "false move". Zoniet dan kunnen we ons gaan opmaken voor verdere dalingen waarbij de 296 snel gehaald kan worden.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 319 / 323 / 332 / 335  steun: 311 / 296
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional