N I E U W S B R I E F  -  03 februari (08:00)


Goede morgen,

DOW JONES moet nu doorstijgen anders !?!

De Amerikaanse beursgraadmeter de DOW JONES index moet nu stijgen anders kan er nog eens een daling plaats gaan vinden richting de 9600 punten grens waar de eerst volgende steun van betekenis ligt. De middellange opwaartse "blauwe" trend is gebroken. Een stijging boven 10439 is nu noodzakelijk wil de middellange termijn daling ten einde zijn.

Weerstand is hier de top van 14 januari zo rond de 10767. Bij een doorbraak hierboven is het daling gevaar geweken. De DOW heeft dan een stijging potentie richting 11933 de top van augustus 2008.

Steun is de bodem van afgelopen vrijdag rond 10014. Bij een doorbraak hieronder kan de DOW afdalen richting de bodem van 02 november 2008 rond de 9647.

De MA 50 nu rond de 10439 is gebroken en is dalend, dit geeft aan dat de middellange termijn neerwaarts is gericht. Pas boven de 10439 wordt het duidelijk of we een correctie hebben gehad in de nog steeds  lange termijn opwaartse trend. De MA 200 is stijgend en ligt rond de 9464 dit indiceert dat de lange termijn dus opwaarts is gericht.

DOW JONES index
DOW JONES index

Belangrijke niveaus:  weerstand:10767  steun: 10014 / 9647
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional