N I E U W S B R I E F  -  04 februari (20:30)


Goeden avond,

NASDAQ, help een "CRASH" of toch "IDEAAL" koop moment?!?

De Amerikaanse Technologie beursgraadmeter de NASDAQ Composite index blijft boven de bodem van eind november toen de "DUBAI CRASH" uitbrak. Hoewel de Amerikaanse beurzen toen nauwelijks een daling lieten zien de dag na "Thanksgiving Day". De daling was toen nog geen 2% en de maandag erop was het alweer weggepoetst, maar hoe zit het nu?

Weerstand is de top van 11 januari rond de 2327. Bij een doorbraak boven een vorige top kan de volgende top worden opgezocht. Deze ligt op 2473 dat was de top van augustus 2008. De NASDAQ index maakt deel uit van de T2T index zie hier.

Steun is de bodem van de "DUBAI CRASH" van 27 november 2009 zo rond de 2114. Wanneer de NASDAQ hier doorheen breekt kan de volgende bodem snel worden opgezocht en deze ligt rond de 2024 de bodem van 02 november 2009.

De beurzen wereldwijd liggen er voor de middellange termijn alles behalve florissant bij. Een verdere daling is nog geoorloofd maar de bodems van begin november moeten stand houden. Bij de NASDAQ ligt daar tevens het 200 daags voortschrijdend gemiddelde, deze is a.s. maandag ook rond de 2024. De bodem rond 2024 is dan ook zeer belangrijk dat die steun kan bieden. Bij een doorbraak kan er inderdaad pas een CRASH uitbreken.

NASDAQ index
NASDAQ index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 2327  steun: 2114 / 2024 / 1727
 

Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Deze informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional