N I E U W S B R I E F  -  20 maart (18:00)


Goeden avond,

AEX de "DALING" is nu gestart !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is afgelopen week onverwacht toch gaan stijgen maar vrijdag was de ommekeer. De kans is nu dan ook zeer groot aanwezig dat de winstnemingen nu doorzetten en dat de 2e kans om te kopen rond de 328 eraan zit te komen.

Weerstand is de top van 05 januari de beruchte 346. Eenmaal hierboven ligt er een stijging potentie richting de 380 punten. Een uitbraak is nu hoofdzakelijk anders ontstaat er een dubbele top.

Steun ligt nu dus op het uitbraak punt 328. Als de AEX tot hieraan toe corrigeert geeft dat een uitstekend koopmoment. Mocht de AEX hier doorheen zakken dan ligt er steun op de middellange termijn trend rond de 321.

Wanneer de AEX door de dubbele bodem rond de 311 zakt is het over en uit met de BULL markt. De beren kunnen zich dan warm maken en een daling richting de 296 behoort dan tot de mogelijkheden. Zover is het nog niet het is een mogelijkheid wat er kan gebeuren bij een doorbraak onder de 311. A.s. week dus kans op vervolg daling, en misschien wel koopkansen voor de komende weken.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 346  steun: 328 / 311


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional