N I E U W S B R I E F  -  16 maart (10:00)


Goede morgen,

AEX één stap terug +10% erbij naar 380 !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is inderdaad begonnen met een daling. Maar is dat genoeg voor een nieuwe sprong opwaarts? De AEX is door de 336.3 gebroken en heeft daarmee de deur opengezet richting 327.5 die als volgende steun fungeert.

Weerstand is de top van 12 maart zo rond de 342.3. Bij een doorbraak hierboven kan de aanval worden ingezet op de top van 11 januari rond de 345.6. Bij een doorbraak daarboven heeft de AEX potentie richting de 380!

Steun ultrakort was rond de 336.3 deze is gebroken en hierdoor ligt dan de volgende steun rond de 327.5 de top van 23 februari. Daar ligt dan ook het moment van "BUY THE DIPS"! Mocht de AEX toch boven de 342.3 weten uit te stijgen dan is dat een nieuwe koopsignaal voor hogere koersen.

De AEX index blijft tot nu toe zeer krachtig liggen. Toch schuilt er enige gevaar want er kan een dubbele top in de maak zijn namelijk de top van 05 januari rond de 346 en de lagere top van afgelopen vrijdag rond de 342. De opwaartse middellange termijn trend is intact deze ligt nu rond de 319.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 342.3  steun: 327.5 / 319


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional