N I E U W S B R I E F  -  03 maart (10:00)


Goede morgen,

AEX is "This the MOMENT" ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is zoals verwacht begonnen met de stijging 328 is gehaald maar nu? Nu zitten we bij 329 en daar ligt dan de korte termijn dalende trend lijn. Dit is het moment waar de korte termijn dalende trend gebroken kan worden.

Weerstand 328 is dus uitgenomen en nu dus de weerstand 329 in het vizier. Hierboven is een sterk korte termijn koopsignaal waarna de AEX door kan stomen richting de 335 de bodem van 12 januari. Boven de 346 is het daling gevaar compleet voorbij en kan de AEX doorstijgen.

Steun kan nu verwacht worden rond 322 maar heeft weinig betekenis. De eerste steun van betekenis is toch weer de consolidatie zone 319 / 314. Daaronder is cruciaal dat de 311 steun stand houd want daaronder is het over met de pret voor de BULLS.

Het stieren feestje kan beginnen een definitieve uitbraak boven de 329 versterkt dit feestje alleen maar. Inmiddels zitten we alweer bijna 100% in aandelen. Helaas hebben we net de LONG op de AEX future gemist mede doordat we met exacte instap signalen werken namelijk 319.6 en de AEX opende gelijk hier flink boven helaas dus.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 329 / 335  steun: 322 / 319 / 314 / 311


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional