N I E U W S B R I E F  -  27 maart (14:00)


Goede middag,
 


Tips2Trade behaalt deze week een nieuwe alltime high in de portefeuilles. Sinds 01 oktober 2003 is er maar liefst +600% winst gemaakt zet dat eens af tegen een AEX van +10% in dezelfde periode.

TOTAAL performance

Deze winst gaan we vieren en geven daarom 10% korting op zowel de jaar abonnement als het half jaar abonnement, deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2010. Klik hier voor een abonnement!
 


AEX komt de doorbraak of daling ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index blijft in rally mode. Na de daling van maandag waarbij diezelfde dag gelijk weer het noorden werd opgezocht bleef de AEX deze week stijgen. We zitten nu op een cruciaal punt de 346 die als het "Zwaard van Damocles" boven de AEX hangt.

Weerstand blijft dus de top van 05 januari de beruchte 346. Wanneer de AEX hierboven weet uit te breken is er een krachtig koopsignaal met koerspotentie richting 380. Het 50% fibonacci niveau van de top van juli 2007 en de bodem van maart 2009.

Steun blijft onveranderd liggen rond de 328. Dit was de weerstand waarbij het eerste startsignaal werd gegeven van deze stijging. Deze weerstand dient nu tevens weer als steun. Onder de 328 kan de AEX terugvallen op de stijgende middellange termijn trend nu rond de 323.

Krijgen we nu een doorbraak boven de 346 of krijgen we een daling? Die vraag is lastiger te beantwoorden dan men denkt. De AEX is namelijk zwaar over gekocht dus een daling blijft nu het meest waarschijnlijke. Aan de andere kant een doorbraak boven de 346 geeft een zeer krachtig koopsignaal deze week zullen we het toch gaan zien welke richting wordt gekozen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 346  steun: 328 / 323


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional