N I E U W S B R I E F  -  06 maart (11:00)


Goede morgen,

AEX "moment suprême" volgende week !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index zoals gedacht afgelopen week was dus: "Is this the Moment"! Krijgen we dan aanstaande week het "moment suprême? Eenvoudig gezegd ook de doorbraak boven de 346 want hierboven is een zeer krachtig koop signaal.

Weerstand de dalende korte termijn trend rond de 328 werd uitgenomen en de AEX spoot omhoog. Vrijdag dan ook nog eens de doorbraak boven de 336 waarbij de korte termijn koopsignaal werd bevestigd. Het cruciale punt ligt nu dan ook bij 346 hierboven dus een krachtig koop signaal en het "moment suprême"!

Steun is nu in eerste instantie de vorige weerstand 336, de meest waarschijnlijke steun zal zijn 328 vanaf hier kan men alsnog posities innemen heeft men deze rit gemist. De steun voor zowel de korte, middellange als lange termijn ligt op 311 deze mag nu niet meer breken.

Het stieren feestje is dus begonnen zoals ik al schreef in mijn vorige nieuwsbrief. Inmiddels zijn de technische indicatoren in de over gekocht zone. Aanstaande maandag zal de AEX waarschijnlijk beginnen met een stijging tussen de +0,4 á +0,5%. Gaan we daarna direct dalen dan zou er een dark cloud cover candlestick kunnen ontstaan en daarna kunnen dan ook de winstnemingen toeslaan, volgende week dus kans om te dalen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 346  steun: 336 / 328 / 311


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiële markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional