N I E U W S B R I E F  -  12 maart (10:00)


Goede morgen,

AEX nu READY to GO !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is deze week nauwelijks van z'n plaats gekomen. Maar wat kan ons dat volgende week brengen. Het wordt nu moeilijk want op dagbasis is de AEX behoorlijk over gekocht en dus klaar om te dalen.

Weerstand ultrakort ligt nu rond de 341.5 de top van 10 maart. Bij een doorbraak hierboven kan de AEX de aanval inzetten richting de 346. Boven de 346 hebben we een krachtig koopsignaal en is koersdoel 380 minimaal haalbaar.

Steun ultrakort ligt nu rond de 336.3 de bodem van 09 maart. Bij een doorbraak ligt er steun op de top van 23 februari zo rond de 327.5. Wanneer deze 327.5 geen steun kan bieden verzwakt de opwaartse trend iets. Het is zeg maar een gezonde correctie in een opgaande beweging.

De AEX index heeft deze week dus stoom afgeblazen maar nog niet met een overtuigende daling. Een rustige consolidatie dus nadat we een sterke opwaartse beweging hebben gezien sinds 26 februari. De AEX is sinds die datum maar liefst +9% gestegen. Gaan we volgende week toch verder stoom afblazen dan kan men rond de 327.5 gaan kopen. Breken we boven de 346 uit dan liggen nieuwe stijgingen in het verschiet.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 341.5 / 345.6  steun: 336.3 / 327.5


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional