N I E U W S B R I E F  -  01 maart (10:00)


Goede morgen,

AEX nu "UP" zet aanval in op 328 ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is deze week gelijk begonnen met een stevige opening. Direct met een nieuwe uitbraak uit de consolidatie zone 314 / 319. Hiermee is de weg ingeslagen richting de 328 en daarboven lijkt het zonnetje weer te schijnen voor de BULLS.

Weerstand ultrakort ligt er nu rond de 322, met een doorbraak daar boven is de weg vrij richting de 328. Direct daarboven ligt de dalende korte termijn trend zo rond de 329. Wanneer deze 2 punten uitgenomen zijn is de weg vrij richting de 335.

Steun is ultrakort nu in eerste instantie de vorige weerstand van de consolidatie zone rond de 319. Bij een doorbraak hieronder kan de AEX weer afglijden richting de 314. Cruciaal is en blijft de 311 hieronder kan de AEX namelijk aanzienlijk verzwakken.

Met de uitbraak boven de 319 zijn de pijlen weer "UP" gericht en is het nu afwachten of ook de 328 kan worden uitgenomen. Een uitbraak boven de 328 is essentieel voor het vervolg van een lange termijn opwaartse trend. Voor de lange termijn is daarna uiterst belangrijk dat de 346 wordt uitgenomen en dat we boven de 311 nu blijven.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 322 / 328  steun: 319 / 314 / 311


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional