N I E U W S B R I E F  -  29 maart (20:00)


Goeden avond,

AEX pas boven 346 gaat handrem eraf !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is deze week met een minuscule winstje gestart. De 346 blijft als het "Zwaard van Damocles" boven de AEX hangen. Maar eenmaal hierboven dan gaat de handrem eraf.

Weerstand ongewijzigd de top van 05 januari de beruchte 346. Hierboven dus een krachtig koopsignaal met dus koerspotentie richting 380. Tussentijds ligt er een koerspotentie richting 358 namelijk een pendulum swing van 346 en 334.

Steun is nu ultrakort zo rond de 342,5 bij een doorbraak hieronder kan de AEX afdalen richting 334. Wanneer ook de bodem 334 geen steun kan bieden ligt er tevens nog steun op de vorige weerstand de top van 23 februari rond de 327,5.

Wie zal het winnen de intraday ten opzichte van de dag en week grafiek? Intraday is de grafiek over verkocht en dus klaar om te stijgen. Dat terwijl de dag en week grafiek zelfs over gekocht zijn en dus klaar om te dalen. Normaliter wegen de langere termijnen zwaarder dan de ultrakorte termijn. Maar een doorbraak boven de 346 haalt de handrem eraf een snelle stijging richting 358 ligt dan in het verschiet.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 346  steun: 342,5 / 334 / 327,5


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional