N I E U W S B R I E F  -  15 april (10:00)


Goede morgen,

AEX aan het TOPPEN !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index gaat onverminderd door. Toch is er rond de 358 nu topvorming en ligt een consolidatie of correctie op de loer. In deze sterk opwaartse trend is dat geen enkele belemmering. Het motto blijft dan ook onveranderd: "Buy the Dips" !!!

Weerstand is nu dus rond de 358. Hierboven is het startsein om te stijgen richting het volgende koersdoel 380. De 358 had ik verwacht binnen enkele weken dat is dus enkele dagen geworden. De 380 kan wel eens enkele weken worden in plaats van enkele maanden.

Steun ultrakort is nu weer iets hoger komen te liggen en wel rond de 352,7. Inmiddels ligt hier ook de korte termijn opwaartse trend. Bij een doorbraak kan de AEX afdalen richting de bodem van 08 april nu zo rond de 349,5.

De AEX blijft nog onverminderd doorstijgen maar vroeg of laat ontstaan er winstnemingen. Dat is gezond en voorkomt overspanning in een opwaartse beweging. Het geeft tevens weer nieuwe kansen voor diegene die deze rit hebben gemist. De trend is gewoon UP tot dat het tegendeel is bewezen en dat is momenteel niet aan de orde.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 358,2  steun: 352.7 / 349.5


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.
 

Gratis USA SWING TRADE signalen via BUZZ te bekijken, deze portefeuille in 2 maanden +12%.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional