N I E U W S B R I E F  -  23 april (10:00)


Goede morgen,

AEX april doet wat die wil ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index heeft deze maand een stijging laten zien, daarna weer een daling en daarna weer een stijging. Momenteel zitten we weer in het afronden van een daling. Kunnen we nu dan weer omhoog? De AEX zit deze maand gevangen tussen twee zones een steun zone en een weerstand zone dus april doet wat die wil.

Weerstand is de bovenkant van de weerstandzone 356,5 / 358,2 pas wanneer de AEX boven de 358.2 weet uit te breken ligt in eerste instantie de deur open richting 369 met uiteindelijke het koersdoel 380.

Steun is de onderkant van de steunzone 349.9 / 347 pas bij een doorbraak onder de 347 kan er een verdere daling volgen richting 342 met zelfs een uitschieter richting 334. Rond de 333 ligt tevens de middellange en lange termijn opwaartse trend. Bij een doorbraak hieronder loopt deze opwaartse trend een stevige deuk op.

Conclusie: we zitten momenteel dus duidelijk in een consolidatie fase waarbij het kan vriezen of dooien. Boven de 358.2 is het duidelijk we gaan dan hogere koersen zien en onder de 347 gaan we richting het zuiden en zal snel de 342 worden opgezocht. We blijven uiteraard zeer positief mede doordat de trend gewoon duidelijk opwaarts is gericht tenzij het tegendeel wordt bewezen en dat is nu nog niet aan de orde.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 358,2  steun: 347


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional