N I E U W S B R I E F  -  01 april (16:30)


Goede middag,

AEX koersdoel wordt 380 !?!

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index maakt korte metten met het "Zwaard van Damocles" de 346 is gebroken. Mede met deze uitbraak ligt het koersdoel voor de middellange termijn rond de 380.

Weerstand de zware 346 is dan toch uitgenomen. Een krachtig signaal waarbij het eerste koersdoel nu rond de 358 ligt. De pendulum swing van de top 346 en de bodem 334. Een terug test richting de 346 kan dan een mooi instap moment worden.

Steun is nu dus de vorige weerstand 346. Mocht deze geen steun bieden dan kan de AEX terug vallen richting 334 de bodem van 22 maart. Onder de 334 treffen we dan de uitbraak punt 328 deze fungeerde als weerstand en dient nu tevens als steun.

Intraday heeft het dus gewonnen ten opzichte van de langere termijnen. De AEX heeft een krachtig koopsignaal afgegeven. Uiteraard kunnen er nu wat winstnemingen gaan plaats vinden. Maar koersdoel 358 is haalbaar binnen enkele weken, misschien enkele dagen. Het koersdoel 380 is haalbaar binnen enkele maanden.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 380  steun: 346 / 334 / 328


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Alvast fijn paasweekend,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional