N I E U W S B R I E F  -  10 april (08:00)


Goede morgen,

AEX opnieuw winstnemingen of ?!?

De Amsterdamse beursgraadmeter de AEX index is deze week weer verder gestegen. Woensdag en donderdag even een stapje terug om vervolgens weer het Noorden op te zoeken. Toch hangen er nieuwe winstnemingen op de loer ook wegens het vormen van een dubbele top in de intraday grafiek.

Weerstand ultrakort ligt nu op de top van 07 april rond 356,2 bij doorbraak hierboven komt het eerste koersdoel 358 in beeld. De AEX moet nu boven deze 356,2 uitbreken en sluiten willen we hogere koersen zien. Een doorbraak geeft het startschot voor hogere koersen.

Steun is nu de bodem van 08 april rond de 349,5 bij neerwaartse uitbraak kan de AEX verder corrigeren. Eerstvolgende steun is de korte termijn opwaartse trend rond 349 a.s. maandag. Wanneer deze trend gebroken wordt kan de AEX steun verwachten rond de 346 de voormalige weerstand.

Wij blijven uiterst positief op de AEX zolang de middellange termijn niet is gebroken blijft het koersdoel 380. De opwaartse trendlijn voor de langere termijn ligt nu inmiddels rond de 326,6 wat een belangrijk niveau is. Pas onder de 311 wordt het plaatje aanzienlijk negatiever, maar zover is het nog lang niet dus zijn de pijlen omhoog gericht. Ideaal koopmoment is tussen de 346 en 342,5 waarbij de 334 niet meer mag sneuvelen a.s. week dus kans op winstnemingen.

AEX index
AEX index

Belangrijke niveaus:  weerstand: 356,2  steun: 349,5 / 346


Beurs commentaren zijn bedoeld om aan te geven welke richting de index zou kunnen gaan. Bovenstaande informatie is informatief bedoeld en niet om posities in te nemen. Exacte signalen zijn exclusief voor abonnees. Klik hier voor informatie over een abonnement.

 

Met vriendelijke groet,
Lammert Doddema.

 

Nieuwsbrief archief, de laatste 10 nieuwsbrieven

Nieuwsbrief archief  |  Nieuwsbrief aanmelden/afmelden

 

Handelen op de beurs is niet voor iedereen weggelegd. Geld verdienen op de beurs is namelijk geen simpele karwei, de gouden tip: geduld en discipline zijn de meest belangrijkste factoren om geld te verdienen op de financiƫle markten.

Beurstips in de Nederlandse aandelen uit de AEX, AMX en AScX index, Duitse aandelen uit de DAX index en Franse aandelen uit de CAC40 index. Derivaten beurstips in de AEX future, NASDAQ-100 future en de forex EUR.USD.

Geld verdienen op de beurs via beurstips? Neem een abonnement bij Tips2Trade van Lammert Doddema uit Winschoten meer als 16 jaar beurs ervaring.

 

Klik hier voor een abonnement.

 

 


naar boven

Valid HTML 4.01 Transitional